ЗСУ взяли під вогневий контроль кілька транспортних шляхів на півдні

Читать на русском
На Херсонщині українські військові взяли під вогневий контроль кілька транспортних шляхів, які були важливими для військ рф.

На Херсонщині українські військові взяли під вогневий контроль кілька транспортних шляхів, зараз логістичні наміри окупантів зруйновані.

Про це на брифінгу 25 липня повідомила речниця пресцентру сил оборони оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк.

ISW: Можна говорити про початок контрнаступу ЗСУ в Херсонській областіЗа даними аналітиків, не варто розраховувати на своєчасне надходження інформації про хід бойових дій, темпи контрнаступу ЗСУ та ситуацію на фронті

«Наразі ми вогнем контролюємо транспортні шляхи, які для них (окупантів – ред.) дуже важливі. У зв'язку з цим вони не можуть вільно пересуватися, маневрувати та створювати нові ударні угруповання. І це також деморалізує внутрішній стан особового складу ворога», – сказала

Нагадаємо, за добу ЗСУ здійснили 5 авіаційних ударів, знищили 5 опорних пунктів ворога та ліквідували командно-наглядовий пункт росгвардії.

Протягом минулого тижня українським бійцям вдалося пошкодити всі три мости, які контролюють окупанти, що ведуть до Херсона.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: