На Херсонщині ЗСУ ліквідували командно-спостережний пункт росгвардії

Читать на русском
Збройні сили України на Херсонському напрямку знищили командно-спостережний пункт росгвардії, який намагався проводити контрнаступ.
facebookcom MinistryofDefence UA

Збройні сили України на Херсонському напрямку знищили командно-спостережний пункт росгвардії, який намагався проводити контрнаступ.

Про це в етері загальнонаціонального телемарафону повідомила начальниця об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня України Наталя Гуменюк.

«Ми не стоїмо на місці, ми просуваємось, але ці результати можуть бути проголошені тільки після їх закріплення. Водночас саме результати інформаційної нестабільності у деяких осіб відгукнулись вчора таким контрнаступом, який в Бориславському районі окупанти спробували в двох напрямках зробити, але не мали успіху, і наші позиції лишились укріпленими», – розповіла вона.

Наразі ЗСУ застосовують контрбатарейну тактику, в основному триває дистанційна боротьба. Минулої доби, 24 липня, українська авіація завдала п'ять ударів по ворожих опорних пунктах, було знищено командно-спостережний пункт рос гвардії.

«Це «обезголовлення» командування окупантів, звісно, створює певну дезорієнтацію в рядах ворога, і це нам на руку. Наше просування може бути більш ефективним», – додала речниця.

Нагадаємо, протягом минулого тижня українським бійцям вдалося пошкодити всі три мости до Херсону, які контролюють окупанти.

Раніше в ISW повідомили про те, що можна говорити про початок контрнаступу ЗСУ у Херсонській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: