«Допоможемо позбутися антинародного режиму»: Лавров знову погрожує українцям

Читать на русском
Росія знову погрожує українцям - цього разу очільник мзс Сергій Лавров пообіцяв допомогти «позбутися антинародного правлячого режиму».

Влада росії має намір допомогти українцям «позбутися антинародного правлячого режиму».

Про це йдеться в заяві очільника мзс рф Сергія Лаврова на зустрічі з представниками країн-учасниць Ліги арабських держав.

За його словами, український народ «заслуговує на краще».

Лавров звинуватив ЄС та НАТО у створенні «коаліції для війни з росією»Лавров порівняв ЄС та НАТО з Третім Рейхом та заявив, що вони збирають сучасну коаліцію для війни з росією.

«Нам шкода українську історію, яка руйнується у нас на очах, і нам шкода тих, хто піддався державній пропаганді київського режиму та тих, хто його підтримує, націленій на те, щоб Україна стала вічним ворогом росії», - заявив він.

Лавров наголосив, що «російський та український народи продовжать жити разом».

«Ми обов'язково допоможемо українському народові позбутися режиму, абсолютно антинародного та антиісторичного», - додав він.

Раніше Лавров заявляв, що «географічні завдання» розв'язаної росії війни в Україні змінилися.

Зазначимо, після гучних заяв Сергія Лаврова щодо «розширення географії війни» цього насправді не відбувається. Дрібні наступи окупантів на Донбасі залишаються зосередженими на Бахмутському напрямку, але досягають мінімального лише прогресу, повідомляє розвідка Британії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: