РФ завдала ракетних ударів біля Кропивницького, є жертви та поранені

Читать на русском
Окупанти вдарили 13 ракетами поблизу Кропивницького Кіровоградської області. Снаряди влучили у військовий об'єкт та залізничний.

Російські окупанти вдарили 13 ракетами поблизу Кропивницького Кіровоградської області. Снаряди влучили у військовий об'єкт та залізничний. Відомо про загиблих та постраждалих.

Про це повідомив голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович у Telegram.

Скільки запасів сучасних ракет уже використала росія: відповідь ГУРРосійська армія використала більше половини своїх запасів високоточного озброєння, які були до війни. Але в рф залишилося ще багато так званих радянських запасів.

«Сьогоднішній ранок з ворожими прильотами. 13 ракет (8 ракет «Калібр» морського базування та 5 ракет Х-22 з літака ТУ-22М3). Поцілено в інфраструктурні об’єкти за межами обласного центру. Зокрема, у військовий аеродром «Канатове» та в один з об’єктів «Укрзалізниці». Є загиблі і поранені. На місці працюють рятувальні та піротехнічні підрозділи», - написав він.

За його словами, зараз на місці працюють рятувальні та піротехнічні підрозділи.

Крім того, нині без світла в обласному центрі залишається частина одного із мікрорайонів. Аварійні бригади працюють.

Нагадаємо, сьогодні вранці російські окупанти завдали ракетних ударів по Миколаєву, також окупанти обстріляли Харків із РСЗВ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: