У Болгарії виявили частину російської ракети ЗРК «Панцир» - деталі

Читать на русском
Після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну на узбережжях Болгарії виявили близько 30 знахідок, пов’язаних з бойовими діями. Лише одна з них була вибухонебезпечною.
фото: ВВС

У п'ятницю, 22 липня, на узбережжя Болгарії винесло фрагмент російської ракети від зенітно-ракетного комплексу «Панцир-С1».

Про це повідомляє місцеве видання Nova.bg.

Як зазначається, інцидент стався між містами Поморіє та Ахелой. Частину ракети винесло на пляж перед готелем. Відпочиваючі сповістили службу надзвичайних ситуацій.

Які країни НАТО можуть стати ціллю росії – думка генерала СШАНа думку генерала США, росія може спробувати анексувати території в Грузії та деяких країнах НАТО – Литві, Латвії та Естонії.

Фахівці зазначають, що це частина від ракети «Панцир-С1», яка після запуску відділяється і вже не несе загрози.

Згідно з даними ЗМІ, після початку повномасштабного вторгнення росії на узбережжях Болгарії виявили близько 30 знахідок, пов’язаних з бойовими діями. Лише одна з них була вибухонебезпечною.

Нагадаємо, що операція зі звільнення острова Зміїний тривала більш ніж два місяці - за цей час ЗСУ знищили 20 одиниць російської техніки на загальну суму 900 млн доларів. За даними розвідки, росії вдалося доставити на острів Зміїний близько трьох десятків одиниць техніки, включаючи ЗРК Тор-М2, Панцир-С1, Град і Торнадо.

Також зазначимо, що у болгарській акваторії Чорного моря стартували військові навчання Північноатлантичного альянсу «Бриз», у яких бере участь 11 країн НАТО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: