Стало відомо, скільки кораблів з ракетами зараз тримає рф у морі

Читать на русском
Росіяни тримають на бойовому чергуванні у Чорному морі три носії ракет Калібр. Ще п'ять кораблів перебувають у Середземному.

Російські окупанти продовжують тримати на бойовому чергуванні в Чорному морі три носії оперативно-тактичних ракет «Калібр». Ще п'ять кораблів перебувають у Середземному.

Про це повідомляє пресслужба Військово-морських сил Збройних сил України у Facebook.

ППО України з кожним днем перехоплює все більше російських ракет – ДаніловУкраїна незабаром отримає від західних партнерів авіацію. Також Україна стала отримувати від Заходу значно більше зброї

«Станом на 22 липня 2022 року в Чорному морі на бойовому чергуванні знаходяться три ворожі носії оперативно-тактичних ракет «Калібр», у Середземному морі – п'ять ворожих носіїв ОТР «Калібр» та два ракетні крейсери. В Азовському морі морські комунікації продовжують контролювати шість ворожих катерів», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, як заявила розвідка Британії, росія використовує ППО для наземних атак через нестачу спеціальних ракет.

Як заявили в українській розвідці, армія росії на сьогоднішній день використала більше ніж половину своїх запасів високоточного озброєння, які були до війни. Але лишилося ще багато радянських запасів.

За підрахунками видання Forbes, у росії залишилося понад 2 тисячі старих ракет і їх може вистачити ще на кілька місяців бомбардувань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: