Росія визнала «недружніми» ще п'ять країн

Читать на русском
Росія внесла Грецію, Данію, Словенію, Хорватію та Словаччину до списку недружніх країн. Україна у цьому списку з березня.

Росія визнала Грецію, Данію, Словенію, Хорватію та Словаччину «недружніми» для себе іноземними державами.

Про це повідомляють пропагандистські ЗМІ з посиланням на рішення уряду рф.

Це означає, що цим країнам буде обмежена можливість наймати до посольств, консульств та представництв держорганів працівників, які перебувають на території росії.

У росії на початку березня прийняли список іноземних країн і територій, які здійснюють щодо рф та її громадян «недружні дії».

Крім України, до списку увійшли країни Євросоюзу, Австралія, Албанія, Андорра, Велика Британія, Ісландія, Канада, Ліхтенштейн, Мікронезія, Монако, Нова Зеландія, Норвегія, Республіка Корея, Сан-Марино, Північна Македонія, Сінгапур, США, Тайвань, Чорногорія Швейцарія та Японія.

Нагадаємо, на думку американського генерала, наступними цілями збройної агресії росії можуть стати Грузія, Латвія, Литва та Естонія.

Американський дипломат Роберт Пірсон вважає, що путін хоче повернутися до кордонів імперської росії і зміцнити свою військову присутність якнайдалі на захід. Його наступними жертвами можуть бути Естонія, Латвія, Литва, Польща, Словаччина, Угорщина, Румунія, Болгарія та Молдова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: