H&M остаточно йде з росії

Читать на русском
З росії йде шведський бренд одягу H&M. Компанія тимчасово відкриє магазини і влаштує продаж товарів, що залишилися.

Шведський ритейлер одягу H&M Group розпочинає процес закриття бізнесу в росії, з урахуванням поточних операційних проблем та непередбачуваного майбутнього.

Про це йдеться у заяві компанії.

Виробник конструкторів Lego повністю йде з росіїДанський виробник конструкторів Lego припиняє діяльність у росії. У країні працював 81 магазин.

H&M Group веде свою діяльність у росії з 2009 року. У компанії шкодують, що бізнес не може працювати за нинішніх обставин, основну увагу зараз буде приділено забезпеченню відповідального згортання операцій та підтримці колег.

«Після ретельного розгляду ми вважаємо неможливим з огляду на поточну ситуацію продовжувати наш бізнес у росії. Ми глибоко засмучені тим, як це вплине на наших колег, і дуже вдячні за всю їхню важку роботу та самовідданість», – заявила гендиректор H&M Group Гелена Хельмерссон.

H&M призупинила продажі в росії 2 березня, але в рамках процесу ліквідації планує тимчасово відкрити офлайн-магазини для продажу товарів, що залишилися.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що з росії підуть бренд спортивного одягу та взуття Nike, а також британський ритейлер Marks & Spencer.

Крім того, про повний вихід з росії та продаж своїх фабрик оголосила корпорація IKEA.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: