З росії йде один з найбільших у світі виробників алкоголю

Читать на русском
Виробник алкоголю Diageo (бренди Smirnoff, Black Label, Johnnie Walker, Guinness, Baileys, Captain Morgan та інші) йде з росії.

Британська компанія Diageo, яка є одним із найбільших у світі виробників алкогольних напоїв, йде з росії.

Про це з посиланням на заяву компанії повідомляє «Комерсант».

Як змінювалися вартість і обсяг продажу вітчизняного алкоголюЯк в Україні змінювалася ціна на вітчизняний алкоголь, обсяги його продажу і роздрібний товарообіг – на інфографіці.

«Після припинення експорту та продажу готової продукції нашим клієнтам у росії в березні, ми ухвалили непросте рішення про вимушене поступове скорочення комерційної діяльності в країні. Ми очікуємо, що цей процес триватиме приблизно шість місяців, протягом яких ми будемо, як і раніше, сфокусовані на підтримці наших співробітників, у тому числі наданні їм розширеного пакета компенсаційних виплат за повного дотримання російського законодавства», – повідомили у компанії.

Diageo на початку березня оголосила, що тимчасово припиняють імпорт спиртних напоїв до росії після вторгнення в Україну. З того моменту компанія продавала наявні в рф запаси продукції.

Зазначимо, що у власності Diageo знаходяться десятки відомих брендів алкоголю: зокрема, віскі Johnnie Walker та Bushmills, горілка Smirnoff, джин Gordon's, ром Captain Morgan, лікер Baileys, пиво Guinness.

Нагадаємо, сьогодні також стало відомо, що російський ринок залишають світовий лідер індустрії ліфтового обладнання та ескалаторів KONE та компанія з виробництва побутової техніки Whirlpool.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: