Корпорація McDonald's йде з росії

Читать на русском
McDonald's продає свій бізнес у росії – 850 ресторанів. У компанії заявили, що робота в росії не відповідає їх цінностям.

Корпорація McDonald's розпочала процес продажу свого російського бізнесу – 850 ресторанів, у яких працює 62 тисячі людей.

Про це повідомляє Reuters.

Nestle зупиняє роботу двох брендів у РосіїШвейцарська компанія Nestle припиняє роботу KitKat та Nesquik у Росії. Повністю залишати ринок вона раніше відмовлялася.

У заяві гіганта фаст-фуду йдеться, що збереження бізнесу в росії «більше недоцільно і не відповідає цінностям McDonald's».

«У нас є зобов'язання перед нашим світовим співтовариством, і ми маємо залишатися вірними нашим цінностям. І вірність нашии цінностям означає, що ми більше не можемо підтримувати там сяйво арок», – заявив генеральний директор компанії Кріс Кемпчинскі.

Перший McDonald's у росії відкрився у москві у січні 1990 року.

Як пише пропагандистська агенція ТАРС, McDonald's відновить роботу в росії під новим брендом у середині червня, зберігши колектив, мережу ресторанів та меню.

Нагадаємо, 8 березня McDonald's оголосив, що тимчасово закриє 850 ресторанів у росії.

Слідом за ним компанія-власник мережі KFC заявила про закриття ресторанів і призупинення роботи на території країни-агресора.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: