Залужний повідомив про стабілізацію ситуації на фронті

Читать на русском
Важливим фактором стало своєчасне прибуття М142 HIMARS, які точними ударами абсолютно зруйнували логістику російських окупантів
Валерій ЗалужнийFacebook

Ситуацію на фронті нарешті вдалося стабілізувати. Попри те, що вона залишається складною і напруженою, проте Збройні Сили України повністю її контролюють.

Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у своєму Telegram.

«Нам вдалося стабілізувати ситуацію. Вона складна, напружена, але повністю контрольована. Важливим фактором, який сприяв утриманню нами оборонних рубежів і позицій, стало своєчасне прибуття М142 HIMARS, які завдають прицільних ударів по ворожих пунктах управління, складах зберігання боєприпасів і палива» - зазначив він.

Нагадаємо, раніше міністр оборони Олексій Резніков говорив, що системи HIMARS змогли частково змінити баланс сил, знищуючи склади та бази окупантів, але установок потрібно більше, оскільки існуючої кількості недостатньо.

Станом на 15 липня було відомо, що за допомогою американських ракетних артилерійських систем HIMARS за останні тижні вдалося знищити понад 30 військових об'єктів російських військ. Результатом успішних атак на логістику окупантів стало те, що вони змушені відразу везти боєприпаси машинами на передову.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: