Різний контекст та масштаби: Подоляк заявив, що в Україні не може бути «корейського сценарію» війни

Читать на русском
Будь-який заморожений конфлікт із росією означатиме повернення війни через кілька років, тільки ще більш підготовленої та кривавої, заявив Михайло Подоляк.

«Корейського сценарію» війни в Україні бути не може – різний контекст подій та масштаби. А будь-який заморожений конфлікт для України означатиме повернення війни за кілька років.

Про це написав радник керівника ОПУ Михайло Подоляк.

«Україна – не Корея, росія — не КНДР. Різний контекст, різні масштаби. Будь-який «заморожений конфлікт» означатиме повернення війни за кілька років — більш підготовленої та кривавої. Єдиний спосіб поставити крапку у війні та відновити безпеку у Європі — звільнення українських територій і поразка Рф», – написав Подоляк.

Нагадаємо, екскомандувач НАТО Джеймс Ставрідіс вважає, що війна росії проти України може завершитися через чотири-шість місяців і перетвориться на свого роду заморожений конфлікт. «Я бачу, що це буде подібним до кінця Корейської війни – тобто перемир'я, мілітаризована зона між двома сторонами, ворожість, що продовжується, свого роду заморожений конфлікт», – сказав він.

Раніше президент Володимир Зеленський заявляв, що Україна не погодиться на заморожений конфлікт із росією.

Михайло Подоляк називав причини, через які про заморожування конфлікту не може бути й мови.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: