Миколаїв знову зазнав масованої ракетної атаки рф, спалахнули дві пожежі

Читать на русском
Попередньо відомо про влучання та пожежі на двох промислових підприємствах. Детальна інформація уточнюється.
Ілюстративне фото

Російські окупаційні війська зранку, 17 липня, завдали масованих ракетних ударів по Миколаєву. Через обстріли виникли пожежі на двох промислових підприємствах.

Про це начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомляє у Телеграмі.

«Зранку, 17 липня, орієнтовно о 03:05, Миколаїв знову зазнав масованого ракетного обстрілу. Попередньо відомо про влучання та пожежі на двох промислових підприємствах. Детальна інформація уточнюється», - йдеться у повідомленні.

Зведення Генштабу: ЗСУ відбили штурм та спробу розвідки боєм окупантівНа Слов’янському напрямку ворог отримав від ЗСУ гідну відсіч, зазнав втрат і відійшов. На Бахмутському напрямку ЗСУ зупинили чергову спробу розвідки боєм.

При цьому зазначається, що вчора орієнтовно о 18:30 та 19:00 були обстріли в Інгульській громаді. Внаслідок влучань горіли поля. За попередньою інформацією постраждалих немає. Інформація щодо пошкоджень уточнюється.

Також окупанти обстріяляли села Шевченкове, Зоря, Новоруське Шевченківської громади. У с. Шевченкове внаслідок обстрілів три людини загинули та три зазнали поранень. Також в населених пунктах є влучання в житлові будинки, в результаті чого виникли пожежі та руйнування.

Нагадаємо, що СБУ затримала коригувальників нещодавніх обстрілів Миколаєва та області. Агенти рф збирали інформацію про ЗСУ та об'єкти інфраструктури.

Раніше Шмигаль закликав ЄС визнати росію країною-терористом, нагадавши про терористичні удари росії по Миколаєву, Кременчуку, Краматорську, Вінниці та іншим українським містам.

Також нагадаємо, що на Миколаївщині внаслідок обстрілів поранення отримали майже 20 людей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: