Внаслідок ракетних ударів по Вінниці пошкоджено 55 будинків та 40 автівок

Читать на русском
Внаслідок сьогоднішнього ракетного удару по Вінниці було пошкоджено близько 55 будинків різного призначення, а також 40 автомобілів.

Внаслідок сьогоднішнього ракетного удару по Вінниці було пошкоджено близько 55 будинків різного призначення, а також 40 автівок.

Про це повідомив під час брифінгу представник ДСНС Віктор Вітовецький.

«Наразі триває ліквідація пожежі на покрівлі триповерхового будинку, площа пожежі 750 метрів. Проводиться розбір конструкцій у будинку побуту Ювілейний. Внаслідок ракетних ударів пошкоджено близько 55 будинків різного призначення та 40 автомобілів. Від ДСНС працює більш ніж 160 осіб та понад 20 одиниць техніки, а також 9 психологів та 80 курсантів ДСНС», - зазначив Вітовецький.

Місцевий чиновник також підтвердив інформацію, що станом на 14.30 є дані про 20 загиблих, у тому числі загинуло троє дітей. За медичною допомогою звернулися 90 осіб, з них понад 50 осіб госпіталізовано, у тому числі дві дитини, 34 особи у тяжкому стані.

Нагадаємо, сьогодні росія серед білого дня вдарила по центру Вінниці трьома крилатими ракетами «Калібр».

Також поліція отримала 15 повідомлень про зниклих безвісти в районі ракетного удару росії по Вінниці.

Президент України Володимир Зеленський прокоментував ракетний удар росії по Вінниці. Він заявив, що Росія є країною-вбивцею і країною-терористом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: