Ракетний удар по Вінниці: кількість загиблих збільшилась до 22

Читать на русском
У Вінниці загинули 22 особи, 39 перебувають у списку зниклих безвісти. Крім того, пошкоджень зазнали близько сотні людей.
Фото: ДСНС

Кількість загиблих внаслідок ракетного удару росії по Вінниці збільшилася до 22 осіб. Поки що лише шість із них вдалося ідентифікувати.

Про це повідомили у Національній поліції.

«Двох розшукуваних осіб поліцейські знайшли серед поранених. На жаль, одного розшукуваного виявили серед загиблих. Всього у списку зниклих безвісти внаслідок ракетних ударів по Вінниці залишаються 39 осіб. Крім того, ушкоджень різних ступенів тяжкості зазнали близько сотні людей», – йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що для встановлення особи загиблих можуть знадобитися ДНК-експертизи, тому прямих родичів просять вийти на зв'язок та здати біологічні зразки (номер гарячої лінії 050-222-03-26 або 59-42-00).

Район ракетного удару поліцейські перекрили і взяли під охорону, щоб зібрати всі докази воєнних злочинів росії та вберегти вцілілі приміщення від можливих мародерів.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський прокоментував ракетний удар росії по Вінниці.

Олексій Арестович пообіцяв, що українські військові вже цієї ночі дадуть відповідь окупантам за сьогоднішній теракт у Вінниці та регулярні обстріли мирних жителів Харкова та Миколаєва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: