Обстріли Харківщини: вночі ППО збило ворожі ракети

Читать на русском
Російські війська сьогодні вночі випустили ракети у бік Харкова, проте українським військовим вдалося їх знешкодити, і вони не долетіли до міста.
ілюстративне фото

Російські війська сьогодні вночі знову випустили ракети у бік Харкова, проте українським військовим вдалося їх знешкодити, і вони не долетіли до міста. При цьому вдень не припинявся обстріл жителів області.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram у середу, 13 липня.

Росія може спробувати анексувати Харківську область – ISWСпрощення росією процедури отримання громадянства для українців може говорити про намір путіна анексувати додаткові території України, наприклад, Харківську область.

«Вночі по Харкову намагалися завдати ракетного удару, але наші ЗСУ зробили все, щоб бэлгородський «гостинець» від сусідів «загубився дорогою». Постраждалих немає», – написав він.

Також росіяни завдавали артилерійських ударів по населених пунктах Харківського, Богодухівського, Ізюмського, Чугуївського районів області. Пошкоджено приватні будинки та господарські споруди.

«За добу в Харківській області поранення від російських обстрілів отримали 5 мирних жителів: 2 особи в Харківському районі, 1 особа в Богодухівському, 2 особи в Ізюмському. У Слатиному, Харківського району, загинув 55-річний чоловік», - додав голова ОДА.

Нагадаємо, вдень 12 липня війська росії обстріляли Індустріальний і Немишлянський райони Харкова, 5 осіб отримали поранення. Зараз вони у лікарні, їхній стан стабільний, загрози життю немає.

Минулої ночі росія випустила по Харкову дві ракети.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: