Зеленський пообіцяв російським окупантам ще більше палаючих складів та баз

Читать на русском
Логістика окупантів опинилася під великою загрозою - українська армія завдає по ній влучних, відчутних та нещадних ударів
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Російських окупантів в Україні очікує ще більше палаючих військових складів і баз російської армії, які будуть знищені українськими військовими. Збройні Сили України отримали достатньо зброї, щоб бити по логістиці ворога.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні за підсумками 6 липня.

«Нарешті відчувається, що дуже потужно запрацювала Західна артилерія – та зброя, яку ми отримали від наших партнерів. Її точність дійсно така, як треба» - підкреслив він.

Зеленський зазначив, що логістика окупантів опинилася під великою загрозою - українська армія завдає по ній влучних, відчутних та нещадних ударів; горять важливі для окупантів об'єкти.

«І це істотно знижує наступальний потенціал російської армії. Втрати окупантів з кожним тижнем будуть тільки зростати, як і ускладненість їм постачання» - резюмував він.

Нагадаємо, тільки за 6 липня Збройні Сили України завдали удару по базі росіян з боєприпасами та паливно-мастильними матеріалами в тимчасово окупованому Донецьку. Також в Херсоні знищені склади російських військовослужбовців, поки точно не відомо, хто саме їх підірвав.

Всього за тиждень, з 28 червня по 6 липня включно, російські окупанти втратили 11 складів з боєприпасами, баз і ремонтних пунктів. При цьому вони зазнали втрат у живій силі, техніці та припасах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: