Окупанти випустили чотири ракети по прибережній зоні Одещини

Читать на русском
На цей раз вони випустили чотири авіаційні ракети класу повітря-земля типу Х-31 із винищувачів Су-30.
Фото ye.ua

У вівторок, 12 липня, російські окупаційні війська завдали ракетних ударів з акваторії Чорного моря. На цей раз вони випустили чотири авіаційні ракети класу «повітря-земля» типу Х-31 із винищувачів Су-30. Ракети було спрямовано по прибережній зоні Одеської області.

Про це повідомляє прес-служба Повітряних сил ЗСУ.

Як зазначається, своїх цілей ракети не досягли, втім це ще раз доводить, що країна-агресор продовжує морську блокаду українських портів, загострюючи світову продовольчу кризу.

«Зенітні ракетні війська Повітряних сил продовжують контролювати повітряний простір, тримаючи авіацію окупантів на відстані. Протягом доби знищено одну повітряну ціль - БпЛА оперативно-тактичного рівня, яким ворог здійснював повітряну розвідку», - йдеться в повідомленні Повітряних сил.

Авіаудар по Одещині: було випущено 7 ракет, одна влучила у приватний будинокПо Одещині російські військові сьогодні вдень випустили 7 ракет з авіації над Чорним морем.

Повідомляється, що водночас ударна авіація Повітряних сил знищила склад боєприпасів ворожого угруповання військ на Південно-бузькому напрямку. Також штурмовики Су-25 та бомбардувальники Су-24 вдарили по скупченню озброєння та військової техніки на Ізюмському та Донецькому напрямках. Знищено до тридцяти одиниць техніки окупаційних військ.

Раніше стало відомо, скільки ударна авіація ЗСУ вже завдала групових ударів по російським окупантам.

Нагадаємо, що у вівторок, 12 липня, війська рф намагалися кілька разів штурмувати населені пункти на Харківському та Слов'янському напрямках, але через удар ЗСУ загарбники змушені були відступити.

Раніше в Оперативному командуванні Південь повідомили про те, що росія посилила угруповання чф ще одним підводним човном. Зараз у Чорному морі Росія тримає напоготові 44 крилатих ракети типу «Калібр».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: