Вихід Ахметова з медіа-бізнесу: канали почали транслювати телемарафон, сайти не оновлюються

Читать на русском
Після заяви Ахметова про вихід із медійного бізнесу усі його телеканали транслюють загальнонаціональний марафон, а сайти не оновлюються.

Усі онлайн-медіа «Медіа Групи України», яка належить олігарху Рінату Ахметову, перестали оновлюватись.

Цю інформацію підтвердила директор із комунікацій System Capital Management Наталія Ємченко.

«О 00:00 12 липня 2022 року Медіа Група Україна зупинила оновлення своїх онлайн-медіа. Це – вимушений крок з боку інвестиційної групи SCM, деталі викладено в заяві Ріната Ахметова від 11 липня 2022 року», – написала Ємченко.

На сайтах «Сегодня», «Україна 24», НЛО TV та футбольних каналів останньою новиною стоїть вчорашня заява Ахметова.

Усі телеканали «Медіа Групи Україна» – «Україна», «Україна 24», НЛО TV, «Індиго TV», «Футбол 1/2/3» та інші з сьогоднішнього дня почали транслювати загальнонаціональний марафон, додали в «Детектор Медіа».

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що Рінат Ахметов виходить із медійного бізнесу у зв'язку з ухваленням закону про олігархів.

«Я ухвалив вимушене рішення про вихід моєї інвестиційної компанії SCM із медійного бізнесу. Цього тижня «Медіа Група Україна» відмовиться на користь держави від усіх ефірних та супутникових телевізійних ліцензій наших каналів та від ліцензій наших друкованих медіа в Україні. Ми також припинимо діяльність онлайн-медіа МДУ», – йдеться у заяві.

Пізніше у SCM уточнили, що передадуть державі лише ліцензії на мовлення, а не сам медіа-бізнес чи права на контент.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: