Резніков вимагає повної демілітаризації європейської частини росії

Читать на русском
Крім цього, потрібно так задавити росію санкціями, щоб вона не могла виробляти високотехнологічну зброю, у тому числі крилаті ракети
Ілюстративне фотоReuters

Основною умовою відновлення діалогу між росією і Заходом повинна стати повна демілітаризація європейської частини росії - щоб більше ніколи війна з цієї території не могла прийти в Європу і в Україну. А Україні потрібні сучасні системи ППО і ПРО, щоб росія більше не могла влаштовувати ракетний терор.

Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков у своєму Facebook.

Арестович пояснив, навіщо росія завдає ракетних ударів по Україні з території БілорусіАрестович додав, що Білорусі варто залишити будь-які думки про атаку на Україну; білоруських солдатів в Україні будуть вбивати зі значно більшою злістю, ніж росіян

За словами Рєзнікова, російські озброєння в європейській частині рф - це стратегічна загроза безпеці всієї Європи. Так, ракетні удари по українських містах 25 і 26 червня наносилися з акваторії Каспійського і Чорного моря, а також з території російського сателіта - Білорусі. Захід може відбити цю загрозу, передавши Україні сучасні системи ППО і ПРО - це дозволить створити тисячокілометровий пояс безпеки перед країнами НАТО.

Крім цього, потрібно так задавити росію санкціями, щоб вона не могла виробляти високотехнологічну зброю, у тому числі крилаті ракети - багато складових в сучасних російських ракетах виготовлені країнами-членами НАТО. А гарантією довгострокового миру в Європі повинна стати повна демілітаризація росії до Уралу як мінімум.

Під Одесою збили дві ворожі ракети типу «Онікс»Дві ворожі ракети типу «Онікс» українські сили ППО збили під Одесою, їх запустили з території окупованого Криму.

«Довгострокова відповідь так само очевидна - умовою діалогу про відновлення відносин цивілізованого світу з росією повинна стати демілітаризація як мінімум європейської частини держави-терориста. Глибина і параметри демілітаризації повинні бути визначені фахівцями» - зазначив він.

Нагадаємо, в неділю, 26 червня, росіяни завдали ракетного удару по Києву За допомогою стратегічних бомбардувальників, що знаходилися в районі Каспійського моря. В результаті були попадання в житловий будинок і дитячий сад, одна людина загинула, шестеро постраждали.

В Офісі президента пообіцяли, що відповідь на сьогоднішній ракетний удар країни-агресора по Києву не змусить на себе довго чекати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: