Данілов впевнений, що росія розпадеться ще за життя цього покоління

Читать на русском
Російського президента путіна рано чи пізно приберуть, після чого в росії почнеться парад суверенітетів - країна розвалиться на складові частини
Олексій Даніловpresident.gov.ua

Швидше за все, росія розвалиться ще за життя цього покоління. При цьому після перемоги України у війні та розпаду росії її залишки потрібно буде негайно роззброїти, перш за все вилучивши у неї всю ядерну зброю.

Про це розповів секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов В інтерв'ю 24 каналу.

Данілов вважає, що путіна рано чи пізно приберуть, після чого в росії почнеться парад суверенітетів - країна розвалиться на складові частини, тому що це нежиттєздатне штучне утворення.

Абсолютна більшість українців негативно ставляться до путіна та лукашенка – опитуванняДо Лукашенка негативно ставляться 96 відсотків українців, до путіна – 98 відсотків. За час війни покращилося ставлення українців до керівників Польщі, Британії, США, Туреччини, Литви та Франції.

«Вона не може триматися, тому що це штучне утворення. Це станеться. Ми б дуже хотіли, щоб це сталося ще вчора, але треба ще трохи почекати» - запевнив він.

Данілов додав, що росію потрібно буде роззброїти, в тому числі негайно вилучити у неї всю ядерну зброю. Занадто небезпечно залишати її озброєною, враховуючи, що на місце путіна може прийти точно такий же психопат, залишати якому ядерну іграшку - смерті подібно.

«Це дуже небезпечно — залишати країну з ядерною зброєю, при цьому вона може поводитися так, як вважає за потрібне, нехтуючи всіма законами, ООН, правилами та нормами, які на сьогодні є... Якщо хтось вважає, що там не з'явиться інший путін, повірте, я вже говорив, їх там до біса - бажаючих стати путіним. І це дуже небезпечно для світу» - підсумував він.

Нагадаємо, раніше в ОПУ заявили, що заяви президента Білорусі Олександра Лукашенка, зроблені ним 26 травня, явно зроблені тільки для провокації, оскільки напад на Україну стане для режиму білоруського диктатора швидким самогубством.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: