ЗСУ відбили ще один населений пункт на Херсонщині

Читать на русском
Українські військові звільнили від російських окупантів населений пункт Іванівка на Херсонщині.
facebook.com/MinistryofDefence.UA

Українські військові звільнили від російських окупантів ще один населений пункт на Херсонщині.

Про це повідомляє Міністерство оборони у понеділок, 11 липня, у Facebook.

Президент Зеленський наказав армії деокупувати Південь України – РезніковПрезидент офіційно віддав наказ українським військовим деокупувати південні райони, які мають життєво важливе значення для економіки

«Наші військові звільнили Іванівку на Херсонщині. Військовослужбовцям 60-ї окремої піхотної бригади вдалося взяти під контроль черговий населений пункт на півдні України. Від російських окупантів у селі залишилася лише їхня розбита військова техніка», - йдеться у повідомленні.

Наразі українські воїни налагоджують комунікацію з нечисленним місцевим населенням та надають допомогу нужденним.

«Крок за кроком очищаємо від загарбників рідну землю та наближаємо нашу перемогу. Ворога буде знищено. Від кремлівських окупантів звільнимо всі наші території. Не втомилися захищати Україну», - наголосили у Міноборони.

Нагадаємо, Ірина Верещук закликала мешканців тимчасово окупованих територій негайно евакуюватись. Насамперед з Херсонської та Запорізької областей на півдні. Це потрібно для того, щоб не заважати роботі ЗСУ щодо деокупації.

Українські військові у неділю, 10 липня, вдарили по військовій базі окупантів на території тимчасово окупованого Херсона.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: