Резніков передрік швидкий розпад росії на складові частини

Читать на русском
Союз демократичних держав, який сформувався після нападу росії на Україну, хоче побачити перемогу України над росією та розгром останньої
Олексій РезніковФото УНІАН

Вже в найближчі кілька років можна буде спостерігати процес розвалу росії на складові частини. На її місці виникне ряд нових вільних держав - такі, як Башкортостан, Татарстан і так далі. Тим більше, що у світі вже з'явилася потужна антиросійська коаліція, яка бажає перемоги України та убезпечитися від росії на майбутнє.

Про це розповів міністр оборони Олексій Резніков в інтерв'ю британському виданню The Times.

«Я впевнений, що в найближчі кілька років ми побачимо процесію закликів до суверенітету на території росії... російська федерація закінчить своє життя, як різні країни – Татарстан, Башкортостан тощо» - сказав він.

Голова Міноборони України озвучив три можливі сценарії закінчення війниЄ кілька можливих сценаріїв закінчення війни в Україні, один із яких – так звана добра воля росіян за прикладом острова Зміїний.

Резніков висловив також упевненість, що союз демократичних держав, який сформувався після нападу росії на Україну, хоче побачити перемогу України над росією і розгром останньої до стану, в якому вона вже нікому не загрожуватиме.

«Ми впевнені, що народилася антикремлівська коаліція. Наші партнери в Лондоні, Вашингтоні та інших столицях, вони вкладають в нас не тільки гроші, але і надію своїх людей, що ми повинні змусити кремль програти. Ми повинні виграти цю війну разом» - резюмував міністр.

Нагадаємо, в Міноборони України вважають, що основною умовою відновлення діалогу між росією і Заходом повинна стати повна демілітаризація європейської частини росії - щоб більше ніколи війна з цієї території не могла прийти в Європу і в Україну.

У РНБО вважають, що росія розвалиться ще за життя цього покоління. При цьому після перемоги України у війні та розпаду росії її залишки потрібно буде негайно роззброїти, перш за все вилучивши у неї всю ядерну зброю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: