ЗСУ вночі знищили ще один російський склад боєприпасів

Читать на русском
Зазначається, що склад з боєприпасами окупанти розташували в Кадіївці в районі ЖБІ. Вони намагалися його замаскувати та захистити, однак це не допомогло
Фото з місця подійTelegram

Збройні Сили України в ніч на 5 липня вдало знищили ще один склад боєприпасів, що належить російським окупантам. На повітря злетіло снарядне сховище в окупованій Кадіївці Луганської області.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на джерела в розвідці.

Зазначається, що склад з боєприпасами окупанти розташували в Кадіївці в районі ЖБІ. Вони намагалися його замаскувати та захистити, проте це не допомогло; послідувало вдале влучання ЗСУ, після чого боєприпаси детонували близько двох годин. Місцеві жителі публікували кадри пожеж в місці складів.

Передбачається, що знищений ЗСУ склад був одним з основних в ланцюжку поставок боєприпасів угрупованням окупантів на напрямку Попасна - Сєвєродонецьк - Лисичанськ - Бахмут.

Нагадаємо, що Збройні Сили України зараз зосередилися на знищенні військових складів противника. Російські окупанти втратили низку важливих логістичних об'єктів, на яких зберігалося військове майно та боєприпаси.

Серед іншого, 4 липня Збройні Сили України знищили великий склад боєприпасів в окупованому Сніжному Донецької області. Також були вражені ще кілька складів на території ОРДЛО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: