Обстріли Харківщини: за добу 4 загиблих та 9 поранених

Читать на русском
Вночі у Харкові масового ракетного обстрілу не було, проте окупанти продовжують завдавати ударів по області, а також обстрілюють місто з РСЗВ.
фото Суспільне

Минулої ночі в Харкові масового ракетного обстрілу не було, проте окупанти продовжують завдавати ударів по області, а також обстрілюють місто з РСЗВ.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

РФ почала обстрілювати раніше «спокійні» райони Харкова – мерУ Харкові під ракетні удари російських військових почали потрапляти райони, які раніше майже не обстрілювалися окупантами – Новобаварський та Основ'янський.

«Цієї ночі вперше за кілька тижнів не було нічних обстрілів Харкова. Але не маємо права втрачати пильність. Адже лише вчора ввечері ворог масово обстріляв Немишлянський район міста. Пошкоджено житлові будинки, гаражі, контейнери, прибудинкові споруди. Наші рятувальники цілий вечір ліквідували спалах. В результаті обстрілу 3 мирні особи загинули, 5 поранені», - написав він.

По області російські окупанти продовжували обстрілювати мирне населення та цивільну інфраструктуру Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Богодухівського районів області. Внаслідок обстрілів зруйновано приватні будинки та господарські будівлі, пожежі на відкритих територіях.

Протягом доби у Чугуївському районі отримали поранення 2 особи, ще 2 цивільні поранені у Циркунах, Харківського району.

«71-річна жінка у Циркунах внаслідок обстрілів, на жаль, загинула. Всього за добу на Харківщині загинуло 4 людей, 9 – поранено», - уточнив Синєгубов.

Нагадаємо, вже понад місяць росія не перестає завдавати нічних ракетних ударів по Харкову - зруйновано школи, університет, технікум. Напередодні ввечері окупанти обстріляли з РСЗВ спальний район Харкова - загинуло 3 людини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: