Міністр соцполітики може покинути свій пост, стало відомо, ким її планують замінити – ЗМІ

Читать на русском
Причина, з якої Лазебна може піти у відставку, не називається. Однак відомо, що їй вже підібрали заміну
Марина Лазебнаmlsp.gov.ua

В уряді прем'єр-міністра Дениса Шмигаля найближчим часом можуть відбутися деякі перестановки. Так, міністр соціальної політики Марина Лазебна може покинути свою посаду.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інформоване джерело в уряді.

Які кадрові перестановки пережив Кабмін ШмигаляВ уряді Шмигаля вже третій міністр охорони здоров'я та економіки, другий міністр оборони. Яких кадрових змін зазнав Кабмін – на інфографіці.

Причина, з якої Лазебна може піти у відставку, не називається. Однак відомо, що їй вже підібрали заміну. Так, новим міністром може стати діюча керівник департаменту соціальної політики та охорони здоров'я в Офісі президента Оксана Жолнович. Це не єдиний кандидат, але один з найбільш ймовірних.

Про Жолнович відомо те, що вона є практикуючим адвокатом у сфері трудового, цивільного, сімейного та адміністративного права. Також вона числиться членом або засновником деяких громадських організацій, а також політичної партії «Сила людей».

Марина Лазебна очолює міністерство соціальної політики з березня 2020 року.

Нагадаємо, 30 червня ЗМІ повідомили, що весь Кабінет міністрів на чолі з Денисом Шмигалем або кілька членів уряду можуть піти восени у відставку.

Зараз жодних ротацій у верхівці влади не намічається. Але якщо воєнний стан буде продовжено і після 23 серпня, ближче до осені можливі перестановки в уряді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: