Ворог мав частковий успіх у напрямку Мазанівки, але ЗСУ відбили штурм Соснівки – Генштаб

Читать на русском
Військовослужбовці рф мають частковий успіх під час штурму в напрямку Мазанівки, а ЗСУ відбили атаку на Соснівку.

Військовослужбовці рф мають частковий успіх під час штурму в напрямку Мазанівки, а ЗСУ відбили атаку на Соснівку.

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

На Волинському та Поліському напрямках білоруські військові продовжують фортифікаційне обладнання позицій.

На Сіверському напрямку окупанти обстріляли райони населених пунктів Василівське, Білопілля та Атинське Сумської області.

На Харківському напрямку ворог здійснив обстріл міста Харкова та населених пунктів на північ, північний схід та схід від нього, а також завдав авіаудару поряд з Петрівкою. Також окупанти дистанційно мінували місцевість поряд із Черкаськими Тишками, щоб завадити логістичному забезпеченню наших бійців.

Білорусь розконсервовує техніку, яку можуть перекинути на Донбас – ГенштабУ керівництві українською армією повідомляють, що на території білоруської держави проводиться розконсервація техніки.

«Українські воїни жорстко припинили ворожу спробу штурмових дій у напрямку населеного пункту Соснівка і відкинули загарбників назад», - пише пресслужба.

На Слов'янському напрямку окупанти обстріляли райони населених пунктів Долина, Дібрівне, Богородичне, Мазанівка, Суха Балка, Краснопілля, Вернопілля, Велика Камишеваха, а також завдали авіаудару поряд з Дібрівним та Богородичним. Окупанти вели штурмові дії у напрямку Мазанівки та здобули частковий успіх.

На Донецькому напрямку ворог вів повітряну розвідку БПЛА поряд із Павлоградом та Покровськом.

На Краматорському напрямку окупанти обстріляли райони Білогорівки та Верхньокам'янського, а також завдали удару поряд з Тетянівкою.

«Штурмові дії у населеному пункті Білогорівка українські воїни успішно відбили. Окупанти відійшли», - додає Генштаб.

На Бахмутському напрямку окупанти обстріляли з артилерії райони населених пунктів Спірне, Берестове та Вершина, а також завдали авіаудару поряд з Вершиною.

«Наші захисники змусили ворога відійти після його настання у напрямку Вуглегірської ТЕС та невдалої розвідки боєм у напрямку околиць Берестового», - зазначає пресслужба.

на Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському, Запорізькому та Південнобузькому напрямках окупанти не припиняли обстріли вздовж лінії зіткнення, а також завдали авіаудару в районі населеного пункту Тернівка.

«В акваторії Чорного моря в готовності до ракетних ударів по об'єктах на території України російські загарбники утримують три носії високоточної зброї. Сумарний залп складає до 20 крилатих ракет морського базування Калібр», - зазначає Генштаб.

Раніше ми писали про те, що ЗСУ підірвали склади з боєкомплектами армії рф на Харківщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: