Війська росії ведуть штурмові дії в районі Лисичанського НПЗ – Генштаб

Читать на русском
На Слов'янському напрямку ворожі підрозділи перегруповуються. Штурм у напрямку Долгенько – Мазанівка ЗСУ успішно відбили.

Російські війська сьогодні вели штурм на Лисичанському напрямі.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу у четвер, 30 червня.

За інформацією військових, на Харківському напрямку спробу ворожих штурмових дій у напрямку Кочубеївка – Дементіївка українські воїни одразу придушили.

На Слов'янському напрямку ворожі підрозділи перегруповуються. Штурм у напрямку Долгенько – Мазанівка ЗСУ успішно відбили. Противник відійшов. Вів штурмові дії з метою взяття під повний контроль населеного пункту Богородичне, успіху не мав.

У Генштабі пояснили, чому росіяни б'ють по цивільних об'єктахЧерез недостатню точність російських ракет, які вироблялися ще за радянських часів, страждає цивільне населення України.

На Лисичанському напрямку противник обстрілює позиції ЗСУ у районі Лисичанська. Веде штурмові дії в районі Лисичанського НПЗ, має частковий успіх, утримує північно-західну та південно-східну частини заводу.

Ворог вів штурмові дії в районах північно-східної частини Лисичанського НПЗ, населеного пункту Тополівка та північної частини населених пунктів Волчеярівка та Малорязанцеве, які частково процвітають, утримує під вогненним контролем ділянку дороги Тополівка – Лисичанськ.

Наступ супротивника у напрямку Лоскутівка – Лисичанський желатиновий завод українські воїни зупинили та змусили окупантів відійти.

На Бахмутському напрямку всі спроби наступальних та штурмових дій окупантів у напрямках Миколаївка – Спірне, Володимирівка – Покровське, Доломітне – Вуглегірська ТЕС наші захисники успішно припинили.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках робив обстріли позицій щодо стовбурової та реактивної артилерії вздовж лінії зіткнення.

Раніше в Генштабі озвучили подальші плани ЗСУ на острові Зміїний.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: