Ворог намагається блокувати Лисичанськ, знищено кілька груп диверсантів – Генштаб

Читать на русском
Війська росії намагаються блокувати Лисичанськ для того, аби взяти під контроль останнє місто в Луганській області, яке залишається під ЗСУ.

Війська росії намагаються блокувати Лисичанськ для того, аби взяти під контроль останнє місто в Луганській області, яке залишається під ЗСУ. Також українським військовим удалося нейтралізувати кілька ДРГ противника.

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

На Сіверському напрямку війська росії обстріляли села Тур'я та Лугівка Сумської області.

На Харківському напрямку противник обстрілював Харків, Базаліївку, Пришиб, Шестаково, Російську Лозову, Верхній Салтів, Іванівку та Замулівку.

На Слов'янському напрямі зафіксовано обстріли в районах Долини, Богородичного, Микільського, Грушувахи та Довгенького. Також окупанти завдали авіаудару поблизу Гусарівки.

На Донецькому напрямку противник намагається блокувати Лисичанськ та взяти під контроль ділянку автодороги Лисичанськ – Бахмут. Здійснив обстріл Лисичанська, Верхньокам'янки, Сіверська та завдав авіаудару по району Лисичанського нафтопереробного заводу.

На Краматорському напрямку активних бойових дій ворог не вів, обстріляв із артилерії район Тетянівки.

На Бахмутському напрямку ворог обстрілював позиції ЗСУ поблизу Клинового, Роздолівки, Виїмки та Івано-Дар'ївки. Наніс авіаудар неподалік села Відродження. Намагався наступати у районі Спірного, проте успіху не мав та відійшов. ДРГ противника ЗСУ знешкодили неподалік від Берестового.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках обстрілював Авдіївку, Веселе, Павлівку, Білогір'я, Інженерного, Ольгівського, Преображенки та Гуляйпільського. Крім того, російські окупанти завдали авіаційних ударів поблизу Орєхова та Щербаков.

На Південнобузькому напрямку ворог також вів обстріли, перегруповує війська.

Раніше в ОВА повідомили, що росіяни обстріляли чергу за водою в Лисичанську, щонайменше вісім загиблих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: