В Одесі заборонили феєрверки та петарди

Читать на русском
В Одесі та області з 30 червня вводиться заборона на продаж та використання феєрверків, та рух машин без глушника.

В Одесі та області з 30 червня вводиться заборона на продаж та використання феєрверків, а також рух автомобілів без глушника.

Про це 29 червня повідомив мер міста Геннадій Труханов у Telegram.

В Одесі хочуть відкрити деякі пляжіВ Одесі зростає наплив відпочиваючих. Влада готується відкрити частину пляжів для купання та відпочинку.

«Розпорядженням Начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка з 30 червня 2022 року забороняється, на території Одеси та Одеської області, використання та продаж піротехнічних засобів, у тому числі феєрверків, салютів та петард, незалежно від класу. Також забороняється рух транспортних засобів, які використовують у своїй конструкції систему випуску відпрацьованих газів без шумопоглинача або систему прямоток та конструктивні особливості системи випуску газів, які продукують надмірний рівень шуму», - йдеться у повідомленні.

Цим же розпорядженням заборонено використання транспортних засобів, що використовуються у несанкціонованих авто/мотозмаганнях, водії яких здійснюють небезпечне керування.

Ця заборона в Одесі та області діє до скасування військового стану або видачі окремого розпорядження.

Нагадаємо, раніше у Києві на час війни теж заборонили продаж та запуск феєрверків, а також рух транспортних засобів без глушників.

Минулого тижня в Одесі послабили заборону продажу алкоголю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: