Бої за Сєверодонецьк точаться вже в промзоні – Гайдай

Читать на русском
У Сєвєродонецьку бої з російським окупантами точаться вже у промзоні, а ЗСУ контролюють лише територію заводу «Азот».

У Сєвєродонецьку бої з російським окупантами точаться вже у промзоні, а ЗСУ контролюють лише територію заводу «Азот».

Про це повідомив у Telegram начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Констатуємо, що орки розпочинають широкомасштабний наступ у нашій області, вони накопичили достатню кількість резервів, і сьогодні у вогні усі вільні населені пункти області. У Сєвєродонецьку бої тривають вже у промзоні, українські війська контролюють лише територію заводу «Азот», - зазначив Гайдай.

Бої по всій лінії фронту: ворог мав частковий успіх під Сєверодонецьком – ГенштабУ суботу, 18 червня, у військ росії був частковий успіх у боях під Сєверодонецьком, обстріли велися майже по всій лінії фронту.

Також за інформацією чиновника, ворог наступає вздовж траси Лисичанськ - Бахмут, а близькі до неї населені пункти перебувають під постійними обстрілами. Сам Лисичанськ майже цілодобово під вогнем, а кількість жертв встановити неможливо.

«Українські захисники не перебувають в оточенні, більш того – завдають істотних втрат ворогові. Лікарні та морги на окупованих територіях переповнені рашистами», - додав Гайдай.

Раніше в Генштабі повідомили, що росіяни здійснили низку артобстрілів по населеним пунктам Донецької та Луганської областей. Під вибухи на територію під Бахмутом намагалися проникнути ворожі ДРГ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: