Ворог б'є з танків та артилерії по Лисичанську, тривають бої за Сєвєродонецьк – Генштаб

Читать на русском
Війська роосії посилили наступ у Луганській області, нанесли авіаудари по Лисичанську. Тривають бої за Сєвєродонецьк.

Війська роосії посилили наступ у Луганській області, нанесли авіаудари по Лисичанську. Тривають бої за Сєвєродонецьк.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу в п'ятницю, 24 червня.

На Харківському напрямку противник завдавав артилерійських ударів у районах Харкова, Старого Салтова, Коробочкіного, Печенігів, Дементіївки та Золочева. Активізував діяльність диверсійно-розвідувальних груп.

На Слов'янському напрямку з артилерії ворог обстрілює цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Богородичне, Краснопілля, Курулька, Червоне, Рідне та Червона Поляна.

Військам рф вдалося захопити Миколаївку, тривали масові обстріли – ГенштабВійська росії продовжують масово обстрілювати цивільну інфраструктуру низки населених пунктів, силами штурмових груп ворогові вдалося захопити Миколаївку.

На Сєвєродонецькому напрямку супротивник здійснював обстріли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії неподалік від Лисичанська, Сєверодонецька, Білої Гори, Вовчеярівки, Спірного та Берестового. Наніс авіаудари по Лисичанську та Боровському. Тривають бойові дії за Сєвєродонецьк.

Окупанти вели наступ у районі населеного пункту Мирна Долина, бойові дії тривають. Наступальні дії ворога в районі Боровського наші воїни успішно припинили.

На Бахмутському напрямі противник обстрілював позиції наших військ з артилерії неподалік від Миколаївки, Берестового та Новолуганського.

У рамках логістичного забезпечення окупанти намагаються розмінувати акваторію морського порту Бердянськ.

Нагадаємо, у Запорізькій області та Запоріжжі пізно ввечері 23 червня місцеві жителі повідомили про чисельні вибухи. Як виявилося, російські окупанти здійснили обстріл передмість обласного центру із реактивних систем залпового вогню.

Зазначимо, 23 червня з Лисичанська вдалося евакуювати понад 30 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: