Біля Запоріжжя прогриміли вибухи, окупанти обстріляли передмістя з РСЗВ

Читать на русском
Постраждали інфраструктурні об'єкти в одному з населених пунктів біля обласного центру. У самому Запоріжжі прильотів не зафіксовано
Ілюстративне фотоradiosvoboda.org

У Запорізькій області та Запоріжжі пізно ввечері 23 червня місцеві жителі повідомили про множинні вибухи. Як виявилося, російські окупанти здійснили обстріл передмість обласного центру з реактивних систем залпового вогню.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

«Ворог підступно вночі здійснив обстріл території Запорізької області з реактивних систем залпового вогню. Попередньо вражено об'єкти інфраструктури в районі одного з населених пунктів біля обласного центру. Інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється. На місці працюють представники ДСНС. В обласному центрі «прильотів» наразі не зафіксовано. Зберігаємо спокій, дотримуємось умов повітряної тривоги» - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, під посиленим обстрілом з РСЗВ знаходиться Харків. Так, в результаті обстрілу 21 червня у Харкові загинули п'ятеро людей, серед яких дитина. Постраждалих 11. Попередньо, росіяни вели вогонь з РСЗВ «Ураган».

23 червня російські окупанти обстріляли смт Печеніги Харківської області – відомо про сім поранених мирних жителів, серед них двоє дітей. Також ворог продовжує обстрілювати райони міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: