Обстріли Харківщини: в області поранено 7 людей, у тому числі діти

Читать на русском
Російські окупанти обстріляли смт Печеніги Харківської області – відомо про семеро поранених мирних жителів, серед них двоє дітей.
фото ДСНС

Російські окупанти обстріляли Печеніги Харківської області – відомо про семеро поранених мирних жителів, серед них двоє дітей. Також ворог продовжує обстрілювати райони міста.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Tekegram 23 червня.

Ракетні удари по Харкову: пошкоджено три поїзди метро та коледжОдна з російських ракет, яку випустили по Харкову, ударила по об'єктам метрополітену. Є поранений.

«У Харкові вчора близько 23 години були обстріли Індустріального району, сталася пожежа на складських приміщеннях. Попередньо – ніхто не постраждав. Також уночі знову окупанти обстріляли місто Дергачі, частково зруйновано офісну будівлю», - повідомив Синєгубов.

У Чугуївському районі вночі росіяни обстріляли смт Печеніги приватне підприємство, сталася пожежа. За словами голови ОВА, обстріл тривав і вранці.

«Зруйновано приватні будинки. За попередніми даними, 7 поранених цивільних, із них 2 дитини, інформація оновлюється», - написав Синегубов.

Крім того, він повідомив, що в районі Ізюму ворог намагається створити умови для відновлення наступу у напрямках Ізюм – Барвінкове та Ізюм – Слов'янськ.

Нагадаємо, 22 червня протягом дня армія рф обстрілювала райони міста. Також під вогонь потрапив Чугуєв.

Днем раніше окупанти обстріляли Індустріальний район – загинуло 5 людей, 11 поранено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: