Обстріл Харкова з РСЗВ: кількість жертв та поранених зросла

Читать на русском
Внаслідок сьогоднішнього обстрілу Харкова з Урагану загинули п'ятеро людей, серед яких дитина. Постраждалих 11.

Внаслідок сьогоднішнього обстрілу в Харкові загинули п'ятеро людей, серед яких дитина. Потерпілих 11. Попередньо росіяни вели вогонь із РСЗВ «Ураган».

Про це повідомив начальник Слідчого управління поліції Сергій Болвінов у Facebook.

Ракетні удари по Харкову: пошкоджено три поїзди метро та коледжОдна з російських ракет, яку випустили по Харкову, ударила по об'єктам метрополітену. Є поранений.

«Російські військові обстріляли Індустріальний район. Обстріляли комерційні та житлові будівлі. Жодного військового об'єкта. Попередньо, РСЗВ – Ураган. На жаль, 5 загиблих, 11 поранених», – написав він.

З його слів, слідчі провели огляд місця події. Відомості внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни).

Нагадаємо, російські окупаційні війська 21 червня обстріляли один з районів міста Харкова. Через обстріли армії росії у деяких жителів зникло світло та водопостачання.

Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомляв про сімох постраждалих унаслідок обстрілу Індустріального району.

Пізніше стало відомо про 4 жертви та 10 поранених.

У ніч на 21 червня війська рф знову нанесли ракетні удари по Харкову, внаслідок чого було пошкоджено три поїзди метро та коледж.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: