Із Лисичанська вдалося евакуювати більш ніж 30 осіб – ОВА

Читать на русском
У четвер, 23 червня, українським правоохоронцям та рятувальникам вдалося провести евакуацію населення з Лисичанська Луганської області.

У четвер, 23 червня, українським правоохоронцям та рятувальникам вдалося провести евакуацію населення з Лисичанська Луганської області. Загалом із міста вивезли 34 особи, у тому числі й дітей.

Про це повідомив голова Луганської ОВ Сергій Гайдай.

«Сьогодні рахунок відкрили рятувальники та поліцейські – вони завезли гумовий вантаж до Лисичанська та забрали звідти 34 особи. Волонтери також щодня збирають охочих по селах громад», – розповів Гайдай.

За його словами, кількість охочих евакуюватися значно зросла через посилення обстрілів російськими окупантами населених пунктів області.

Раніше у британській розвідці повідомили, що російські сили з 19 червня могли просунутися більш ніж на 5 км до південних підступів Лисичанська на Луганщині. Деякі українські частини при цьому відступили.

Як повідомив напередодні голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, російські війська наближаються до Лисичанська, закріплюючись у населених пунктах неподалік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: