Війська рф вранці здійснили ракетний удар по Миколаєву та передмістю

Читать на русском
Російські окупаційні війська зранку нанесли ракетних та артилерійських ударів по Миколаєва та передмістю, пошкодивши низку об'єктів.

Окупаційні війська російської федерації вранці 24 червня здійснили ракетний удар імовірно з застосування оперативно-тактичного ракетного комплексу «Точка-У» та обстріляли зі ствольної артилерії Миколаїв та передмістя.

Про це йдеться у зведенні оперативного командування «Південь».

«Вранці атаковано Миколаїв і передмістя з важкої ствольної артилерії та імовірно ракетного комплексу «Точка-У», з напрямку окупованих територій Херсонщини. Пошкоджено територію та кілька автівок цивільного автопідприємства, намагаючись поцілити в одну з телевеж, рашисти епічно вчергове влучили у вуличну вбиральню. Зусиллями кремлівських пропагандистів телевізійне мовлення в голові окупантів тісно поєднане із змістом вбиральні», – інформує командування.

В ОК «Південь» також додали, що вчора ввечері на Миколаївщині внаслідок обстрілів села Новомиколаївка Первомайської громади одна людина загинула, чотири зазнали поранень. Зруйновано один будинок, кілька житлових будинків пошкоджено.

Нагадаємо, сьогодні голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що ЗСУ залишать Сєвєродонецьк, відповідне рішення вже ухвалено військовим командуванням.

У Міноборони називали чотири міста, які найближчим часом намагатимуться захопити війська росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: