Обстріли Миколаївщини: пошкоджено житлові будинки та сільгосптехніку

Читать на русском
Сьогодні вдень у Миколаєві знову чути вибухи. А на Миколаївщині вночі окупанти обстріляли селище Березнегувате та село Новомиколаївка.

Сьогодні вдень у Миколаєві знову чути вибухи. А на Миколаївщині вночі окупанти обстріляли селище Березнегувате та село Новомиколаївка. Внаслідок ворожих ударів пошкоджено житлові будинки та сільськогосподарську техніку.

Про це повідомляється у зведенні Миколаївської ОДА за добу.

Мер Миколаєва повідомив про наслідки ракетного удару по містуВнаслідок ворожих ракетних ударів по Миколаєву пошкоджено кілька будівель, у тому числі й школу. Наразі відомо про одного загиблого.

«У Баштанському районі вночі обстріляли смт Березнегувате», - йдеться в повідомленні.

Тривають обстріли і в Березнегуватській громаді.

«Також триває обстріл сіл по лінії розмежування. Інформація про постраждалих та пошкодження уточнюється», - йдеться у повідомленні.

«Миколаївський район: вночі обстріляли село Новомиколаївка Первомайської громади, внаслідок яких пошкоджено житлові будинки та сільськогосподарську техніку», - наголошується в повідомленні.

Водночас сьогодні вдень у Миколаєві пролунали нові вибухи. Інформацію підтвердив міський голова. Подробиць поки що немає.

Нагадаємо, міський голова Миколаєва Олександр Сенкевич повідомляв про наслідки ракетного удару, який 22 червня завдали по місту російські окупанти.

Війська рф запустили по Миколаєву сім ракет типу «Онікс». Пошкоджено багатоповерхові будинки, у приватних будинках, також сталася пожежа. Внаслідок обстрілу троє цивільних отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: