Ворог посилив артобстріли по Сєверодонецьку, а під Бахмутом працювала ДРГ – Генштаб

Читать на русском
Росіяни здійснили низку артобстрілів по населеним пунктам Донецької та Луганської областей. Під вибухи на територію під Бахмутом намагалися потрапити ворожі ДРГ.

Росіяни здійснили низку артобстрілів по населеним пунктам Донецької та Луганської областей. Під вибухи на територію під Бахмутом намагалися потрапити ворожі ДРГ.

Про це інформує пресслужба Генштабу у вечірньому зведенні у понеділок, 20 червня.

На Харківському напрямку росіяни намагалися вести розвідку боєм біля Ртищівки. Також було зафіксовано обстріл цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Уди, Українка, Коробочкине, Михайлівка та Петрівка.

На Слов'янському напрямі окупанти намагалися утримати зайняті позиції. При цьому здійснювались артилерійські обстріли в районах населених пунктів Дібрівне, Грушуваха, Велика Камишеваха, Краснопілля та Долина.

ЗСУ завдали сильних втрат полку окупантів, росіян вивели в тил – ГенштабУкраїнські військові завдали значних втрат 11-му окремому мотострілецькому полку 1-го армійського корпусу росії.

У районі населеного пункту Богородичне ЗСУ змогли відбити ворожий штурм.

На Сєвєродонецькому напрямку росіяни постійно атакували позиції наших військових за допомогою артилерії. Також було зафіксовано обстріл населених пунктів неподалік Лисичанську, Горського та Устинівки.

«Тривають бойові дії за контроль над містом Сєвєродонецьк. Крім того, українські воїни звели нанівець спроби штурмових дій ворога в районах населених пунктів Мирна Долина та Біла Гора», - розповідають у Генштабі.

На Бахмутському напрямку в районі населеного пункту Миколаївка під прикриттям артилерійського обстрілу окупанти намагалися задіяти диверсійно-розвідувальну групу. Але вона відступила після атаки українських воїнів.

Також ворог обстріляв цивільну інфраструктуру у районах населених пунктів Білогорівка, Берестового, Яківлівки, Покровського. Нанесли авіаудари неподалік Малорязанцева і Білогорівки.

На Південнобузькому напрямку росія активно обстрілювала з артилерії та мінометів райони Червоного Яру, Калинівки, Тополиного та Зеленого Гаю.

Зазначимо, протягом дня понеділка, 20 червня, лише за три години війська росії завдали по півдню масового ракетного удару 14 ракетами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: