Окупанти продовжують ховати техніку серед житлових кварталів Маріуполя

Читать на русском
Попри відсутність бойових дій окупанти продовжують ховати військову техніку між будинками мирного населення у Маріуполі.
Reuters

Попри відсутність бойових дій окупанти продовжують ховати військову техніку між будинками мирного населення у Маріуполі.

Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Окупанти продовжують ховати техніку серед житлових кварталів - Лівобережний район вул. Володимирська 13. Навіть зараз, коли немає бойових дій поблизу міста», – йдеться в повідомленні.

Крім того, Андрющенко розповідає, що у рф блогери закликають вступати до лав армії.

«Сьогодні всі російські військові блогери синхронно розмістили заклик йти на контракт до армії окупантів. 200 тис. рублів за радість померти на українській землі. Можна нескінченно заперечувати втрати та хвалитись «перемогами», але в момент необхідності поповнення живої сили правда лізе назовні», – додає радник мера Маріуполя.

Раніше повідомляли, що життя в окупованому та зруйнованому Маріуполі більше схоже на виживання. Людям потрібно десь діставати їжу та воду, крім того, у мешканців закінчуються гроші.

Щодня у місті по 10-15 осіб скаржаться на симптоми холери або дизентерії, а у дітей спостерігається блювота, діарея та головний біль.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: