Верховна Рада заборонила російську музику та ввезення книг з країни-агресора

Читать на русском
Заборону російської музики в українських медіа та громадському просторі підтримали 303 народних депутати.
фото: dw.com

Верховна рада підтримала законопроєкт щодо заборони російської музики в громадських місцях та медіа, а також заборонила імпорт й розповсюдження книг з росії та Білорусі.

Про це народний депутат Ярослав Железняк повідомляє в Telegram.

Зазначається, що заборону російської музики в українських медіа та громадському просторі підтримали 303 народних депутати.

«Також Парламент заборонив імпорт та розповсюдження книг та іншої видавничої продукції (#7459) з рф, тимчасово окупованих нею територій України та з Білорусі», - повідомляє Железняк.

У «Слузі народу» розповіли, коли США можуть визнати росію спонсором тероризмуВже наступного тижня в обидві палати Конгресу США може надійти на голосування законопроєкт, запропонований республіканцем Ліндсі Гремом і демократом Річардом Блюменталем

Водночас, заборону імпорту російської літератури підтримали 306 народних депутатів.

Варто зазначити, що Закон передбачає створення переліку «нормальних російських виконавців», які засуджують війну. Вони зможуть потрапити до списку, пройшовши перевірку СБУ.

Нагадаємо, що у Молдові заборонили транслювати російські новини. У неділю, 19 червня, стало відомо, що президент Майя Санду підписала відповідний закон.

Раніше у школах Миколаєва заборонили використовувати російську мову.

Також комітет Ради з питань охорони здоров'я у вівторок, 14 червня, схвалив законопроект щодо легалізації медичного каннабісу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: