За три дні ЗСУ в ОРДЛО знищили сім складів боєприпасів російських окупантів – InformNapalm

Читать на русском
Артилерія Збройних сил України вразила як мінімум сім об'єктів, які з 2014-2015 років використовувалися бойовиками та окупантами, як сховища для боєприпасів
Ілюстративне фотоСкриншот

На території окупованого росією Донбасу за минулі три дні були ліквідовано сім об'єктів російських окупантів, на яких складувалися боєприпаси у великих кількостях.

Про це повідомляє Міжнародне розвідувальне співтовариство InformNapalm у своєму Telegram.

Так, спільнота з посиланням на власну агентуру з ОРДЛО вказала, що артилерія Збройних сил України вразила як мінімум сім об'єктів, які з 2014-2015 років використовувалися бойовиками та окупантами, як сховища для боєприпасів. Величезна кількість снарядів, ракет і патронів було знищено буквально за три доби - тільки в знищеному складі в н/п Хрустальний (к. Красний Луч) окупанти втратили до тисячі тонн боєприпасів.

«Серед місцевих жителів ходять чутки, що ЗСУ високоточною натовською зброєю великого калібру дуже точно знищує російські склади БК неподалік Донецька. При цьому місцеві знають, що рашисти намагаються розмити успіхи ЗСУ, прострілюючи центр міста меншими калібрами (проводять типові дії, що характеризуються, як операції під чужим прапором)» - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, на східному напрямку 17 червня українські військові знищили 21 одиницю ворожої техніки і два склади боєприпасів.

Крім цього, в результаті удару українських військових в Новій Каховці Херсонської області знищені склади та військова техніка військ окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: