ЗСУ в шістнадцятий раз розгромили російські військові склади в Чорнобаївці

Читать на русском
Як тільки росіяни оновили ракетні склади біля Чорнобаївки, по них відразу ж відпрацювали українські війська. Судячи з масштабної детонації на місці складів, витівка вдалася
Ілюстративне фотоslovoidilo.ua

Збройні Сили України в черговий, вже шістнадцятий раз накрили військові склади російських окупаційних військ в районі Чорнобаївки. Відзначається, що погана погода не завадила удару українських військ по складах, які росіяни тільки-тільки оновили.

Про це повідомив радник керівника офісу президента Олексій Арестович на своїй сторінці в Facebook.

Цілком переможена та жодного разу не легендарна. Феномен розвалу російської арміїЧому російська армія виявилася взагалі не готова до повномасштабної війни в Україні - в матеріалі Антона Коржа.

«Низька хмарність і щільний дощ не завадили точній поразці позицій РСЗВ противника і щойно оновлених ним складів з ракетними боєприпасами в Чорнобаївці» - повідомив він.

Арестович додав, що на місці складів довгий час спостерігалася масштабна детонація, тому 16-й епізод серіалу «Чорнобаївка» в принципі відбувся і цілком вдало.

«Всупереч сумнівам суспільства, що даний ідіотизм в принципі можливий у виконанні розумних істот і завдяки недбалої бездарності нового керма «операцією» генерала Дворнікова. Не смішно, але весело» - резюмував він.

Нагадаємо, 14 квітня під Чорнобаївкою окупантів накрили у 15-й раз. Українські військові знищили склад російських окупантів з боєприпасами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: