Падіння інтересу до війни в Україні зникне, як тільки ЗСУ підуть у наступ – Арестович

Читать на русском
Як тільки Збройні Сили України перейдуть у контрнаступ і почнуть громити російських окупантів, світ пожвавиться і знову почне пильно стежити за подіями в Україні
Ілюстративне фотоГенеральний штаб ЗСУ

Зараз у світі сильно впав інтерес до війни в Україні. Цьому є кілька причин і це явище суто тимчасове, рівно до тих пір, поки війна має вигляд позиційної.

Про це заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович в ефірі у російського правозахисника Марка Фейгіна.

Арестович пояснив, що інтерес людей у світі до війни падає, тому що вони вже більш-менш звикли до того, що Україна відбивається від росії. До того ж зараз літній період, бойові дії йдуть вже досить довго, і без особливих успіхів з обох сторін - позиційна війна.

Він додав, що як тільки Збройні Сили України перейдуть у контрнаступ і почнуть громити російських окупантів, світ пожвавиться і знову почне пильно стежити за подіями в Україні.

Нагадаємо, в РНБО заявили, що зараз Україна поки далека від завершення війни з росією, адже у противника є дуже великі ресурси.

В адміністрації лідера США Джо Байдена готувалися до затяжного конфлікту ще до початку війни в Україні та сподіваються, що поставки зброї й санкції змусять hосію погодитися на дипломатичне вирішення конфлікту. Також британський прем'єр Борис Джонсон заявив, що світ повинен готуватися до затяжної війни в Україні, а Британія і її союзники повинні здійснити чотири кроки, щоб виграти для українців час і дозволити їм здобути перемогу над російськими окупантами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: