Через затягування війни, у світі може розвинутись «втома від України» – Джонсон

Читать на русском
Через затягування війни, у світі може розвинутись втома від України та Британія обіцяє забезпечувати нашу країну власною підтримкою й надалі.
Getty Images

Через затягування війни, у світі може розвинутись «втома від України» та Британія обіцяє забезпечувати нашу країну власною підтримкою й надалі.

Про це заявив прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон, передає The Guardian.

«Російські просуваються вперед дюйм за дюймом, і для нас життєво важливо показати, що ми знаємо правду, а саме, що Україна може перемогти та переможе», – зазначив він.

Стало відомо, що деякі з членів Консервативної партії прем'єра були незадоволені тим, що Джонсон вдруге відвідав Київ замість участі в конференції на півночі Англії. Та прем'єр-міністр Британії стверджує, що таким чином демонструє свою стратегічну стійкість Україні і робитиме це надалі.

«Коли настає втома від України, дуже важливо показати, що ми з ними надовго і забезпечуємо їм стратегічну стійкість, якої вони потребують», – додав він.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон у п'ятницю, 17 червня, знову приїхав до Києва.

В Офісі президента України відбулася зустріч українського президента Володимира Зеленського з прем'єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном. Під час зустрічі йшлося про оборонну та економічну підтримку України, посилення санкції для росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: