Через ddos-атаки путін переніс виступ на економічному форумі – росЗМІ

Читать на русском
Згідно зі словами прес-секретаря путіна, масовані ddos-атаки на інтернет-ресурси та систему акредитації ПМЕФ розпочалися ще минулої доби, 16 червня.
Depo.ua

Президенту країни-агресора сьогодні, 17 червня, довелося перенести свій виступ на Петербурзькому міжнародному економічному форумі через масовані ddos-атаки на системи ПМЕФ.

Про це повідомляє російське пропагандистське видання «РИА Новости», з посиланням на Дмитра Пєскова.

«Президент вирішив перенести свій виступ на годину. Він відбудеться не о 2 годині, а о 3 годині. За цей час буде вжито всіх заходів для усунення наслідків цих кібератак. Головне – буде забезпечена можливість для всіх, хто має бути присутнім на пленарці, бути там», – заявив речник голови країни-агресора.

В ім'я людини та їй всупереч. Колонка Леоніда ШвецяРосія давно обрала курс на архаїзацію, тупе спрощення соціальних відносин. Війна цей процес неймовірно підхльостує.

Згідно зі словами прессекретаря путіна, масовані ddos-атаки на інтернет-ресурси та систему акредитації ПМЕФ розпочалися ще минулої доби, 16 червня.

Повідомляється, що вночі систему ще «тримали», але 17 червня хакери змогли вивести з ладу «базу учасників форуму, систему акредитації, систему допуску по бейджам».

Пєсков пояснив, що «виникла затримка з отриманням бейджів, з підтвердженням проходу на основну планерку», і зараз фахівці працюють над тим, щоб вирішити цю проблему.

Нагадаємо, що Зеленський назвав головну умову для переговорів із путіним.

Також нагадаємо, що Еммануель Макрон готовий відвідати росію, але не просто так, а лише за умови певних жестів з боку путіна.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: