ЗСУ залпом з CAESAR знищили гаубиці та командно-штабну машину рф

Читать на русском
Українські військові одним залпом накрили район, де російські окупанти зосередили понад 15 одиниць озброєння та військової техніки.

Українські військові одним залпом шести САУ CAESAR накрили район, де російські окупанти зосередили понад 15 одиниць озброєння та військової техніки.

Про це повідомляє Міністерство оборони України у Facebook.

Норвезькі САУ М109А3 вже громлять окупантів на передньому краї – ЗалужнийУкраїнські військові дуже задоволені новими САУ - хоча ці машини розроблені ще в 1970-х роках, видно, що вони зроблені для людей, на відміну від своїх радянських аналогів

«Одним залпом 6 «Цезарів» накрили район, де супротивник зосередив понад 15 одиниць озброєння та військової техніки. Прямим попаданням була вражена самохідна гаубиця 2С-19 «Міста-С» ворога та командно-штабна машина командира батареї», – йдеться у повідомленні.

У МОУ нагадали, що CAESAR вражає ворога на відстані понад 20 км. від лінії фронту з високою точністю. Українські артилеристи проводять унікальний для світової практики надшвидкий перехід на системи НАТО-озброєння та їх стандарти.

«Наші мужні воїни роблять неймовірні речі – вони залповими темпами опановують зброю перемоги, надану Україні західними партнерами. Артилеристи вже ефективно застосовують САУ CAESAR та інші великі калібри НАТО на полі бою», - додали у Міноборони.

Наприкінці травня стало відомо, що Україна отримає від Франції ще одну партію САУ Caesar.

У Пентагоні повідомляли, що РСЗВ HIMARS незабаром прибудуть до України, українські військові майже завершили навчання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: