ЗСУ вночі знищили гаубиці, автомобільну техніку та понад 10 окупантів на півдні

Читать на русском
Українські військовослужбовці продовжують знищувати російську бронетехніку, самохідні артилерійські установки та понад десяток окупантів.

Збройні сили України протягом ночі знищили 13 військовослужбовців окупаційних сил російської федерації, дві самохідні артилерійські установки «Мста-С» та автомобільну техніку на півдні країни.

Про це йдеться у зведенні оперативного командування «Південь».

«Протягом ночі нашими ракетно-артилерійськими підрозділами знищено 13 рашистів, 2 самохідні гаубиці «Мста-С» та автомобільну техніку противника. Остаточні ворожі втрати уточнюються», – стверджується у повідомленні.

За даними ОК «Південь», вночі і ранком окупанти обстріляли Інгульську та Березнегуватську громади Миколаївської області, через що загинула одна людина. Також були пошкоджені житлові будинки. До того ж у Миколаївському районі внаслідок нічного обстрілу Куцурубської громади пошкоджено лінію електропередачі.

«На Херсонщині ситуація залишається складною. Намагаючись зупинити наші підрозділи в просуванні на схід, російські загарбники споруджують додаткові лінії оборони, створюють інженерні загородження та мінують територію, але використовують при цьому радянські міни, виготовлені в 50-х роках минулого століття, що відлежувалися на їх складах в очікуванні знищення. При спробі встановлення мінних загороджень, на старих боєприпасах вже підірвалося кілька саперів-окупантів», – додали у командуванні.

Нагадаємо, війська рф продовжують обстрілювати Миколаївщину, через що поранення отримали 20 цивільних людей. Раніше радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що українська армія практично підійшла до Херсона.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: