Українська армія практично підійшла до Херсона – Арестович

Читать на русском
ЗСУ приперли окупантів до Херсона, попри те, що західна військова допомога ще не надходить у повному обсязі
Ілюстративне фотоFacebook

Збройні Сили України практично підійшли до тимчасово окупованому росіянами Херсону. До міста не більше 20 кілометрів, місцеві жителі чують гуркіт боїв.

Про це радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі у російського правозахисника Марку Фейгіну.

Арестович зазначив, що ЗСУ приперли окупантів до Херсона, попри те, що західна військова допомога ще не надходить у повному обсязі. Який псевдореферендум за таких умов зібралися колаборанти в Херсоні - не зрозуміло.

«У мене питання. Ви, гаврики кремлівські, який... референдум, якщо українські Збройні сили за 20 кілометрів від Херсона майже? Це створення віртуальної реальності. А як же інакше пояснювати, що гуркіт боїв вже в Херсоні чути як би по наближенню? Який референдум, вибачте, в цих умовах?»- поцікавився він.

Нагадаємо, за даними британської розвідки, Збройні Сили України нещодавно домоглися певних успіхів завдяки контратаці у південно-західній частині Херсонської області, в тому числі закріпившись на східному березі річки Інгулець.

Тим часом призначені російськими окупантами гауляйтери тимчасово окупованої рашистами Херсонської області готують черговий псевдореферендум, щоб приєднати область до росії. Орієнтовно, він запланований на початок осені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: