Заманювали продуктовими наборами: в окупованому Херсоні загарбники влаштували концерт

Читать на русском
У неділю, 12 червня, в Херсонської області загарбники організували концерти з нагоди дня росії. Пенсіонерів на свято заманювали їжею.
Скріншот з відео

У неділю, 12 червня, в Херсонської області загарбники організували концерти з нагоди дня росії. Пенсіонерів на «свято» заманювали їжею.

Про це в етері «Прямого» повідомив депутат облради, радник голови ОВА Сергій Хлань.

«Людей, пенсіонерів, вони зігнали лише тим, що обіцяли видавати продуктові набори. Вони такий інструмент зробили: спочатку довели до голодомору, а тоді – приходьте, а ми вам дамо пакетик їжі», – заявив Хлань.

Голова ОВА наголошує, що саме так рф організовує пропагандистські картинки, ворог за час окупації протягом трьох місяців доводив Херсонщину до катастрофи. В області люди живуть на межі виживання, адже не вистачає їжі та медикаментів.

Стало відомо, скільки людей з окупованого Херсону прийшли за російськими паспортамиПаспорт країни-агресора з усього тимчасово окупованого Херсона взяли лише 23 особи, серед них – колаборант та колишній мер міста.

Голова облради Олександр Самойленко розповів «Суспільному», що жителі Херсонщини проігнорували святкування дня росії.

«Там херсонців є 30 чи 40 людей. Навіть якби врахувати тих, хто ходить на всі свята, не зважаючи на їх політичний окрас, їх мало б бути більше. Просто неможливо прищепити мертве дерево до живого», – додав він.

Нагадаємо, українські військові продовжують вести контрнаступ на Херсонщині у напрямках трьох селищ. При цьому, ЗСУ звільнили від окупантів Таврійське.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: